На официалния си сайт mercola.com  д-р Джоузеф Меркола* публикува обширна

...
На официалния си сайт mercola.com  д-р Джоузеф Меркола* публикува обширна
Коментари Харесай

Д-р Меркола: Информирайте се, преди да се ваксинирате!

На формалния си уебсайт mercola.com  доктор Джоузеф Меркола* разгласява обширна тревожна публикация, изпъстрена с препратки към отзиви на други лекари и учени от разнообразни браншове, с която за следващ път сигнализира обществеността: всеки да се осведоми в детайли преди да вземе решение дали да се имунизира или не против ковид. Аргументите „ срещу " и действителните рискове са изредени в детайли. Дадени са и образци със случаи с обществени персони, умряли от странични реакции след имунизиране против ковид, само че това не е упоменато от медиите в информацията за гибелта им. Според Меркола вредите, които се нанасят на популацията с неразучените до край ваксини, скалъпени небрежно, са доста повече от изгодите.

„ Ваксината COVID-19 в действителност не е ваксина в медицинския смисъл на това определение. Това не усъвършенства имунния ви отговор към инфекцията, нито ви защищава от риска да получите инфекцията. Това в действителност е пробна генна терапия, която може прибързано да убие доста хора и да деактивира експоненциално повече ", написа Меркола. А препоръките му, макар че са ориентирани към хората в Америка, звучат повече от настоящо за всяка точка от планетата.
Д-р Меркола цитира скандалната доктор Джуди А. Миковиц (позната на аудиторията от документалния филм Plandemic), чиито книги били изкупени и складирани от Amazon, с цел да нямат хората достъп до тях. Според Миковиц: „ Всеки с възпалително заболяване като ревматоиден артрит, болест на Паркинсон, хронична лаймска болест, всеки с добита имунна непълнота от патогени и отрови от околната среда - това са хората, които ще бъдат убити от тази ваксина ".
Меркола предлага всички, които се интересуват, да посетят уеб страницата на благотворителната организация с нестопанска цел  -  Национален информативен център за ваксини (NVIC).
„ С цялата неустановеност, обвързвана с сигурността и ефикасността на имунизациите, е извънредно значимо да отбраните правото си да вършиме самостоятелни здравни избори и да упражнявате непринудено осведомено единодушие за имунизация. Спешно е всички би трябвало да се изправят и да се борят, с цел да разширят отбраната на осведоменото единодушие за ваксини в държавното законодателство в региона на публичното здраве и заетостта. Най-добрият метод да извършите това е да се свържете персонално с вашите щатски законодатели и да образовате водачите във вашата общественост ", написа Меркола.

Мислете световно, действайте локално

Изключително значимо е ВСЕКИ да се включи в този момент в отстояването на законното си право да направи непринуден избор за имунизиране в Америка. Този избор е заплашен от лобисти, представляващи фармацевтични компании, медицински търговски асоциации и чиновници в региона на публичното опазване на здравето, които се пробват да убедят законодателите да отстранен всички освобождавания от ваксини от законите за публичното здраве.

Споделете вашата история с медиите и хората, които познавате

Ако вие или член на фамилията сте претърпели сериозна странична реакция след имунизирането, пострадване, увреждане или гибел, апелирам, говорете за това. Ако не споделяме информация и опит между тях, всички се усещат сами и се опасяват да приказват. Напишете писмо до редактора, в случай че имате друга позиция за историята на имунизацията, която се появява във вашия локален вестник. Обадете се в радио токшоу, което показва единствено едната страна на историята на имунизацията.
Трябва да бъдете смели, тъй като може да бъдете мощно подложени на критика, че смеете да говорите за „ другата страна “ на историята с имунизацията. Бъдете подготвени за това и имайте смелостта да не отстъпвате. Само посредством шерване на нашата вероятност и това, което знаем, че е правилно за имунизацията, общественият диалог за имунизацията ще се отвори, тъй че хората да не се опасяват да приказват за това.
Не можем да позволим на фармацевтичните компании и медицински търговски асоциации, финансирани от фармацевтични компании или чиновници в региона на публичното опазване на здравето, насърчаващи насилствената приложимост на възходящ лист с ваксини, да преобладават в диалога за имунизацията.
Ваксината, причиняваща гибел, не може да бъде пометена под килима и да се третира единствено като „ статистически допустима съпътстваща щета " на националните универсални наложителни политики за имунизация, които излагат прекалено много хора на риск от пострадване, увреждане и гибел. Не бива да се отнасяме към хората като към морски свинчета.--------------------------*д-р Джоузеф Меркола е експерт по остеопатична медицина, лекувал е хиляди пациенти в продължение на повече от 20 години. В първите години на здравната си процедура лекува с стандартни медикаменти, отпускани с рецепта - както той самичък споделя - на процедура се трансформирал в заплатен агитатор на фармацевтични компании. След разочарованието си от стандартния модел в своята процедура, той избира естествената медицина и холистичните подходи. Основава The Natural Health Center. През 1997 година основава уеб страницата Mercola.com, с цел да показа личния си здравен опит и да популяризира вестта за естествените способи за реализиране на оптимално здраве. Mercola.com в този момент е най-посещаваният уеб страница за естествено здраве със приблизително 14 милиона гости месечно и с над един милион клиенти. mercola.com е един от дребното източници, които самоуверено показват „ другата позиция " във връзка с имунизациите. 
Справка
В Съединени американски щати към 22 януари са докладвани 329 смъртни случая (подгрупа от общо 9845 нежелани събития) в Центровете за надзор и профилактика на болесттите (CDC) и включени в Системата за докладване на нежелани последици (VAERS) след имунизации против COVID-19. Американските отчети, показани на VAERS,  изискват в допълнение изследване, преди да може да се направи удостоверение, че нежеланото събитие е обвързвано с ваксина.
Докладите, подадени на уеб страницата на VAERS сред 14 декември 2020 година и 22 януари, разказват резултатите, вариращи от „ пяна по устата “ до „ солидни инфаркти “ и „ невъзстановяване “.
285 от умрелите са американци, а 44 са поданици на други страни. Средната възраст, на тези, които са си отишли след имунизация, е 76,5 години.
Според Washington Post към 29 януари 22 милиона души в Съединени американски щати са получили една или и двете дози ваксина против Коронавирус. Досега единствено имунизациите Pfizer и Moderna са получили позволение за незабавна приложимост в Съединени американски щати от Американската администрация по храните и медикаментите (FDA). Според личното определение на FDA, имунизациите към момента се смятат за пробни, до момента в който не бъдат изцяло лицензирани.

Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР